Nyhed

Pad And Pen Records præsenterer næste års program

Der er spændende udgivelser i vente med blandt andre All Products Made Nice, The Shaking Sensations og King's Light Infantry fra det københavnske pladeselskab

Det lille tomands indiepladeselskab Pad And Pen har været i gang i lidt over et år nu, og det er i disse tider rigeligt med tid at kunne have en spændende række nye kunstnere i stalden, der alle næsten har en udgivelse på bedding til næste år. Pladeselskabet præsenterer nu det foreløbige program for deres udgivelser.

Pad And Pen har både ep'er fra Århus-bandet All Products Made Nice (billedet), The Shaking Sensations og de lovende starfighter-finalister King's Light Infantry samt et album fra Among Relatives klar i løbet af vinteren og foråret. Pladeselskabet skriver selv i en pressemeddelelse:

"2009 har været et begivenhedsrigt år der blandt medførte, at Pad And Pen var repræsenteret på den islandske branchefestival Islandic Airwaves med de århusianske piger i Darling Don't Dance. Ud over at have signet Darling Don't Dance og udgivet pigernes debut-ep 'Bare Frames' har selskabet underskrevet managementkontrakter med de 70'er inspirerede indierockere Among Relatives og post-rockerne i The Shaking Sensations."

De sidstnævnte The Shaking Sensations har netop fået deres debut-ep masteret hos den amerikanske producer Trevor Kampmann, der tidligere har stået bag kunstnere som Cat Power og Explosions In The Sky. Derudover har gruppen varmet op for den amerikanske gruppe Caspian, da de spillede i Vega i år.

De forskellige udgivelsesdatoer for Pad And Pens kunstnere kan ses nedenfor.

15. januar - All Products Made Nice – "Aerobics And Despair" (ep)
25. januar - Among Relatives – "This Room"

5. marts - The Shaking Sensations – "!This Is Your Hellfire Religion!" (ep)

2. april - King's Light Infantry TBA

TBA - Darling Don't Dance

ANNONCE