Nyhed

The Haunted hjemsøger Esbjerg

Det svenske metalband gæster for første gang den vestjyske by og tager Illdisposed med sig

I år var The Haunted et af hovednavnene til den store metalfestival i Aalborg, der løb af stablen i november. Det tyder på, at svenskerne har fået smag for de danske scener og vender tilbage til landet i februar for at spille i Esbjerg.

Svenskerthrash-gruppen har varmet op for metalgiganter som Slayer, Metallica og Machine Head og har flere roste albums bag sig. Derudover har The Haunted endnu en udgivelse i støbeskeen i form af opsamlingspladen "Warning Shots", der udkommer til marts lige efter koncerten i Esbjerg. Gruppen gæster for første gang byen og desuden en lille forbindelse til Esbjerg, da den danske trommeslager i gruppen, Per Møller Jensen, har været bosat i der.

Illdisposed står for opvarmning sammen med det nye Esbjerg-band Inbreeding Rednecks, der står på kanten af et stort gennembrud og snart udgiver deres debut-ep i hele verden. Illdisposed er til gengæld et velkendt navn på den danske dødsmetalscene og har det nye og elvte album "To Those Who Walk Behind Us" på hylderne nu.


Der er dermed lagt i ovnen til en gevaldig metalfest i den vestjyske by den 11. Februar. Billetter til koncerten kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE