Nyhed

Trangen til Selvmord daler

Den danske rapgruppe må overgive førstepladsen på den danske albumhitliste til supergruppen Dalton

I sidste uge gik L.O.C., Suspekt og Jonas Vestergaard direkte ind på førstepladsen på Danmarks album top 40-liste, da de debuterede som den hjerteblødende gruppe Selvmord. Denne plads har de måtte opgive til endnu en højagtet konstellation i form af Lilholt, Olsen og Madsens gamle gruppe Dalton.

Dermed daler Selvmord helt ned på en 14. plads, om må vige pladsen for de bastante koryfæer Dalton og Helmig samt den storsælgende debutant Rasmus Seebach. Også Steffen Brandt falder ud af album-top fem med sine fortolkninger af Bob Dylan på albummet "Baby Blue", der er at finde på en 8. plads.

Norah Jones, der gik ind som nummer 10 i sidste uge, må også se sig slået tilbage til en 22. plads med sit nyeste album "The Fall", der ellers indeholder spændende samarbejder med James Poyser fra blandt andet The Roots, Will Sheff fra indiebandet Okkervil River og ikke mindst Ryan Adams.

Man skal ned til hitlistens nummer 12 for at finde den højst placerede nyhed i denne uge. Det er Remees X Factor-projekt ABC, der debuterer med albummet "Diversity" i top 20, hvor man også finder Lady Gagas nye album "Fame Monster", der kommer ind på 17. plads i den første uge.

Af andre nyheder på album top-40-listen kan nævnes Lene Siel, Enya og radiosatire-programmet Rytteriet, som er nået ind på hitlistens sidste halvdel.

Læs selv resten af hitlisten her.

ANNONCE