Nyhed

Lukas Graham blev den store vinder af Zulu Awards

Se vinderne af showet her

Se masser af billeder fra showet her

Lukas Graham vandt to Zulu-statuetter ud af tolv priser ved dette års Zulu Awards. Udover at Lukas Graham vandt titlen som "Årets mandlige kunstner" vandt bandet prisen "Årets Hit" for sangen "7 Years". Et nummer, der ligger nummer to på den amerikanske Billboard-hitliste. Prisen "Årets nye navn" blev taget af rapperen Gilli, der også optrådte ved dette års Zulu Awards. Den odenseanske sangfugl MØ snuppede prisen som "Årets kvindelige kunstner" foran sangerinder som Stine Bramsen, Barbara Moleko, Cisilia, der var nomineret til prisen.  

Se vinderne ved dette års Zulu-Award her:

Årets nye navn:

Rapperen Gilli løb med titlen som "Årets Nye Navn" og blev hermed den første vinder af en Zulu-statuette. Gilli er er blandt andet blevet kendt for sangen "Tidligt op".

Årets kvindelige kunstner

Prisen "Årets Kvindelige Kunstner" gik til den odenseanske popdiva MØ. Desværre kunne sangerinden ikke modtage prisen i salen, da hun er på turné i England. Gennem tiden har MØ kastet utallige hits fra sig. Et af dem er Major Lazer-projektet " Lean On", som i år 2015 blev den mest spillede sang på Spotify.  

Årets radioprogram

Statuetten for årets radioprogram blev taget af Nova FM. Radiostationen vandt for radioprogrammet Go'Nova.

Årets tv-program

Nu er Suspekt ikke kun kendt for musik. Rapdrengene fra Vestegnen har vundet en Zulu-statuette for tv-serien "Da Danmark blev Suspekt". Et kamerahold har fulgt hiphop-gruppen i tre år, hvilket resulterede i en tv-serie på fem afsnit. 

Det vi grinte af i 2016

Her var det Dybvad, der løb med grinet og hermed prisen "Det, vi alle sammen grinte af i 2016". Dybvad vandt prisen for klippet "Det plejer far at gøre"

Årets YouTuber

En ny pris ved dette års Zulu Awards blev taget af YouTube-bloggeren Morten Münster og hans lillesøster Naja.

Årets tv serie:

Prisen, der blev præsenteret af Beverly Hills-skuespillerinden Tori Spelling, gik til Zulu-serien Sjit Happens. Tv-serien har vundet prisen tre år i træk.

Årets film:

Komikerne Frank Hvam og Casper Christensen vandt statuetten for filmen "Klovn Forever".

Årets mandlige kunstner

Lukas Graham var allerede fra showets start omtalt som en vinder af denne pris. Kunstnere som Rasmus Seebach og Emil Goll fra Scarlet Pleasure beskrev Lukas Graham som den kommende indehaver af statuetten. Lukas Graham var desværre ikke til stede i salen, da han var i Minneapolis i forbindelse med en koncert. Men han sendte en video, hvor han takkede for at have vundet prisen. 

Årets skuespiller

Denne kategori vandt skuespillerinden Stephania Potalivo, der blandt andet er kendt fra tv-serien Sjit Happens.

Årets tv-vært:

Prisen " Årets tv-vært" gik til årets X Factor-vært Sofie Linde.   

Årets Hit: 

p>

Det lykkedes Lukas Graham at hive hele to priser hjem ved dette års Zulu Awards. Billboard-bjergbestigerne vandt prisen for hittet "7 Years", der lige nu ligger nummer to på den amerikanske Billboardhitliste.

Se masser af billeder fra showet her

p>

Læs en længere reportage fra showet oplevet fra salen

ANNONCE