Nyhed

Suspekt til Grøn Koncert

Det seksstjernede livenavn drager landet rundt til sommer

Grøn Koncert har netop offentliggjort Suspekt som et af årets navne.

Der er nu gået 17 år siden, Suspekt udsendte deres selvbetitlede debutalbum – men noget tyder på, at hiphopgruppen er i topform lige netop nu. Sidste sommer fik rapperne Bai-D og Orgi-E og dj og producer Rune Rask den ærefulde tjans at lukke Orange Scene på Roskilde Festivals sidste aften – lige efter Paul McCartney – og deres stort anlagte show fik hele seks stjerner af GAFFAs anmelder under overskriften "Sig aldrig igen, at rap ikke hører til på Orange". Læs hele anmeldelsen her.

"Da vi fik at vide, at vi skulle spille på Grøn koncert 2016, tænkte vi bare: 'hold kæft hvor fedt'," fortæller Orgi-E, og Bai-D fortsætter: "Det var ren ekstase – det var ligesom jul."

Trioen glæder sig meget til at komme af sted. Som Bai-D udtrykker det:

"Det er en kæmpe optur. Når det er slut, er det ligesom at komme hjem fra den bedste ferie, du nogensinde har været på. Så sidder du dér og tænker: 'fuck mit liv, altså – nu går der et år eller mere før, jeg kan få lov til at tage på sådan en ferie igen'."

 "Vi kan jo ikke komme ud over grænserne på dén måde med vores dansksprogede musik, men Grøn Koncert giver os lidt en snert af et være på Europaturné," forklarer Orgi-E, og Bai-D tilføjer:

"Det hele er jo lige i røven af hinanden, og det betyder, at man nemmere kan optimere showet. Men der er også en eller anden speciel følelse over det at stå op sammen hver dag og skulle spille et show."

I forhold til, hvad publikum kan forvente af showet, afslører Orgi-E en smule:

"Vi har jo fem plader plus det løse – så vi er nede og koge psyko-fond på det her. Vi kommer ikke med nogen ukendte numre – den skal bare brages af."

Grøn Koncert har allerede offentliggjort D-A-D samt Shaka Loveless & Rasmus Walter og Stine Bramsen & Nabiha til årets program. Flere navne annonceres i løbet af foråret.

Turnéplan
21/7: Kolding
22/7: Randers
23/7: Aarhus
24/7: Aalborg
28/7: Esbjerg
29/7: Odense
30/7: Næstved
31/7: København

Varm op med hele koncerten fra Roskilde Festival 2015:

ANNONCE