Nyhed

Bloc Party til Skive Beach Party

Den koncertaktuelle gruppe er nu også på plakaten i Skive

Skive Beach Party har i forvejen allerede fået sammensat et rigtig fornuftigt program, og nu tilføjes endnu en trumf i form af koncertaktuelle Bloc Party, der spiller en udsolgt koncert i Vega på søndag. Men nu kan de mange, der gik forgæves efter billetter altså se frem til endnu en dansk koncert, dog denne gang i Jylland.

Den engelske gruppe fik sit gennembrud med albummet "Silent Alarm" i 2005, og var dengang en del af samme bølge som Kaiser Chiefs, The Futureheads og Maxïmo Park, men har siden da skilt sig ud ved at udvikle sig musikalsk, og bandet er kun blevet mere populære, som tiden er gået.

Senest er kommet det roste album "Intimacy" i efteråret 2008, og det er for at promovere det album, bandet lige nu er på en turné, der altså vender tibage til Danmark til sommer.

I en pressemeddelelse fremgår det, at der kommer flere navne til Skive Beach Party, der altså vil blive tilføjet et program, der nu udover The Killers, Tiësto, Nephew, Gavin DeGraw, The Script, Aqua, Kaizers Orchestra og Dúné altså også inkluder Bloc Party.

Skive Beach Party afvikles i dagene 3.-6. juni, og billetsalget er i fuld gang.

ANNONCE