Nyhed

Choir Of Young Believers også til SXSW

Også Poul Krebs' Song Island Revue tager turen til Texas

Listen af danske navne, der skal en tur til Texas i marts måned, er evigt voksende, og nu er der kommet to nye til. Det drejer sig om Choir Of Young Believers samt det internationale projekt Song Island Revue, der inkluderer Poul Krebs og Troels Skjærbæk.

Choir Of Young Believers har tidligere deltaget i internationale festivaler som Reeperbahn Festival og Nordklang Festival, og de brugte en del af september og oktober sidste år med at give europæiske koncerter. Gruppen gæster i denne uge Roskilde, Århus og København, men derefter går turen til London, Oslo, Göteborg, Stockholm og derefter Austin, Texas.

Her skal Jannis Noya Makrigiannis' gruppe som en lang række andre danske navne give koncert til festivalen SXSW, der afvikles midt i marts. Et af de navne, de får følgeskab af, er bandet Song Island Revue, hvis danske islæt er Poul Krebs og Troels Skjærbæk. Projektet blev startet i 1999, men alligevel debuterede de først med et album i august 2008.

De to navne er de seneste tilføjelser til en liste af danske bands, der allerede inkluderer The Fashion, Murder, The Asteroids Galaxy Tour, The Raveonettes, Oh Land, Tina Dickow, PowerSolo, The River Phoenix, The Wong Boys, Snake And Jet's Amazing Bullit Band, Slaraffenland, Efterklang, 18th Dye og The Breakers.

ANNONCE