Nyhed

Entakt tager på turné

Samtidig forærer bandet en uudgiven sang væk hos MySpace og BandBase

Entakt tager inden længe en tur på landevejen, hvor de i løbet af foråret vil spille en række udvalgte koncerter landet over i løbet af foråret. Samtidig vil de dog også lige gøre opmærksom på den hidtil uudgivede sang "Orkestret Med Det Blotlagte Skelet", der altså kan downloade kvit og frit via Entakts MySpace- og BandBase-profiler.

Sangen blev oprindeligt sorteret fra deres seneste album, "På Bagsiden Af Europa", da den ifølge bandet ikke helt passede ind stilmæssigt. Men nu er den så altså blevet "støvet af, tunet og pudset", som sangenren Jonas Villumsen udtrykker det. Ud over bandet selv medvirker Randi Laubek på kor samt Nicholas Kingo (fra 180 Grader Virvar) på sav. Entakt udtrykker selv stor tilfredshed med resultatet.

"På Bagsiden Af Europa" udkom den 6. oktober 2008. Den blev i GAFFAs anmeldelse blandt andet rost for en "hidtil uhørt organisk varme og pulserende nerve, som tilføjer udtrykket en rar ømhed og et væsentligt drive". For nyligt blev Jonas Villumsen desuden, som den ene ud af tre kunstnere, præmieret med 50.000 kroner af Statens Kunstfond på baggrund af albummet.

Entakt kan opleves live på følgende datoer:
19.02.09 - Stengade 30, København
19.03.09 - Studenterhuset, Kolding
27.03.09 - Studenterhuset, Odense (sammen med Didium and the Black Bonnie Picture)

30.05.09 - Toldkammeret, Helsingør (sammen med Didium and the Black Bonnie Picture og The Holiday Show)
04.06.09 - Studenterhus Århus (sammen med Didium and the Black Bonnie Picture)

Den nye sang kan hentes ganske gratis på Entakts officielle webside eller BandBase.dk.

ANNONCE