Nyhed

Flere nordmænd til Roskilde

Også Yoga Fire og Katzenjammer er nu føjet til programmet

Da folkene fra Roskilde Festival meddelte, at de fra den norske by:Larm-festival ville offentliggøre en række norske navne, var der visse forventninger om, at der var tale om folk som The Whitest Boy Alive, Annie, I Was A King eller måske endda Röyksopp. Men de kom ikke med i denne omgang navne, der er blevet rundet af med tilføjelsen af grupperne Yoga Fire og Katzenjammer.

Førstnævnte er en popgruppe med nogle af medlemmerne fra allerede offentliggjorte Klovner I Kamp, og Katzenjammer (billedet) beskrives som en "dynamisk gruppe rødkindede piger, der lystigt blander folk, country, Balkan og blues i deres helt eget højspændte piratcirkus. Kaizers Orchestra bør kigge sig lidt over skulderen". Man fristes til at sige både hvæs og riv, da alle jo ved, at det at være baggårdskat er et hundeliv.

Dermed er denne runde af offentliggørelser fra Norge overstået, der udover de tre nævnte grupper også inkluderede Skambankt og Satyricon. Der er naturligvis mange flere navne på vej, og ifølge arrangørerne vil der helt sikkert komme flere norske navne til senere. Men de kommer først senere, da man fra festivalens side indtil videre vil "dreje sigtekornet lidt sydover, når vi i næste uge offentliggør nye navne".

ANNONCE