Nyhed

Katzenjammer spiller i København

De fire norske kvinder slår vejen forbi Lille Vega den 6. april 2011

Den 6. april næste år får Lille Vega besøg af de fire norske jenter, der kalder sig Katzenjammer. De fire piger har senest været aktuelle med albummet "Le Pop", der bevæger sig indenfor en genre betegnet som rock-folk, men som også trækker på country og balkan.

Albummet gjorde, at gruppen blev nomineret til en norsk Grammy, som årets debutant, og GAFFAs anmelder Erik Barkman gav da også pladen fire stjerner. Han mente blandt andet, at "når Katzenjammer rammer den gyldne middelvej mellem det pæne og det psykotiske, er de en grænseoverskridende nydelse".

Katzenjammer gav sidste år hele fem koncerter i Danmark, hvoraf den første var på Roskilde Festival. Musikken er poppet folkpunk og glæde tilsat balkan-instrumenter, og Katzenjammer indarbejder et utal af instrumenter, som de gladelig lader gå på skift mellem sig ved deres koncerter.

Tidligere har GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen sammenlignet kvartetten med en kvindelig udgave af Gogol Bordello - om det er tilfældet, kan du se den 6. april på Lille Vega i København, hvor Katzenjammer giver koncert. Forsalget starter i morgen, torsdag den 25. november, kl. 10.00 via billetlugen.dk samt i Fona butikker landet over.

ANNONCE