Nyhed

Katzenjammer giver tre danske koncerter

Oslo-bandet indtager Tønder, København og Aarhus senere i år

De fire norske kvinder, der tilsammen udgør Katzenjammer, spiller deres balkan-, country-, og folkinspirerede musik på Vega og Voxhall til november. Derudover er de allerede til august på plakaten til Tønder Festival.

Sidst kvartetten var pladeaktuel, var i forbindelse med debuten "Le Pop" fra 2009. Pladen indbragte gruppen en nominering som årets debutant ved den norske Grammy-uddeling, og herhjemme var GAFFAs anmelder også begejstret for albummet, som han gav 4 stjerner og ordene:

"Albumdebuten Le Pop er et forrygende folk rock-udspil, lige dele Levellers, Pogues, B-52's og Gogol Bordello. Med egensindig charme og ubændig energi fræser Katzenjammer gennem en række fængende og løsslupne sange, der oser af spilleglæde og cirkusstemning. Trompeter, tubaer, balalajka-bas og lirekasser får alle plads i lydbilledet, når kvartetten giver alverdens folkemusiktraditioner et postmoderne spark i røven. […] når Katzenjammer rammer den gyldne middelvej mellem det pæne og det psykotiske, er de en grænseoverskridende nydelse."

Katzenjammers festglade musik kan opleves følgende steder:

Den 25. august - Tønder Festival

Den 1. november - Voxhall, Århus

Den 2. november – Lille Vega, København

Billetter kan købes fra i dag den 24. juni via Voxhall.dk, billetlugen.dk eller i landets Fona butikker. Billetsalget til Tønder Festival starter imorgen den 25. juni via www.tf.dk.

ANNONCE