Nyhed

Katy Perry aflyser ikke

Rygter om at sangerinden skulle være blevet syg har intet på sig

Den amerikanske sangerinde Katy Perry giver, trods rygter om det modsatte, koncert i aften i KB Hallen, så har man billet til koncerten, kan man altså ånde lettet op. Det fortæller arrangørerne ICO Concerts i dag i en pressemeddelelse.

Ifølge emails fra GAFFA-læsere har der floreret et rygte om, at Katy Perry skulle have fået influenza, hvilket altså skulle have ramt hende så hårdt, at koncerten i København var i fare. Men skal man tro svenske Aftonbladet, så er der kun tale om en forkølelse, der ikke kunne lægge en dæmper på Perrys energi, da hun gav koncert søndag aften i Stockholm.

Men rygterne har holdt ved, så nu har arrangørerne udsendt følgende pressemeddelelse:

"Rygter om at Katy Perrys koncert i aften i K.B. Hallen angiveligt skulle være aflyst pga. sygdom tilbagevises 100 % af hendes management. Amerikaneren står i aften for første gang på scenen på dansk grund og vil altså med garanti trykke sine mange hits af i K.B. Hallen".

Har man endnu ikke fået sikret sig billet til popstjernens første danske koncert, kan man glæde sig over, at der fortsat er enkelte ledige billetter til salg via Billetnet.

ANNONCE