Nyhed

PJ Harvey afslører sætliste til Vega-koncert

Kun numre skrevet sammen med John Parish kan høres i Vega til maj

Som vi tidligere har skrevet på GAFFA.dk, udgiver PJ Harvey og hendes mangeårige musikalske partner det fælles album "A Woman A Man Walked By" 30. marts. Kort efter udgivelsen drager de på en turné, der blandt andet bringer dem til Store Vega i København 11. maj.

GAFFA har som det eneste danske medie besøgt PJ Harvey og John Parish på deres hjemegn i den lille by Yeovil i Somerset i det sydvestlige England og interviewet dem om det nye album. Interviewet kan du læse i GAFFA april, der er på gaden 2. april.

Vi kan dog allerede nu røbe, hvad man skal forvente på sætlisten til koncerten i Vega. Og hvis man havde sat næsen op efter klassiske PJ Harvey-numre som "Dress", "Rid Of Me", "Down By The Water", "A Perfect Day Elise", "Good Fortune" eller "The Letter", må man belave sig på, at sådan bliver det ikke.


– Vi spiller kun sange, vi har skrevet sammen, fortæller PJ Harvey til GAFFA. – Altså sangene fra det nye album og fra vores første album sammen, "Dance Hall At Louse Point" (fra 1996, red.). Andet ville være upassende i denne forbindelse, synes vi.

Musikken på de to album er skrevet af John Parish, mens teksterne er skrevet af PJ Harvey, og sangene adskiller sig altså fra PJ Harveys soloplader, hvor både tekst og musik er skrevet af Harvey.

John Parish tilføjer, at man i Vega kan forvente fem musikere på scenen:


– Der er PJ, der synger, mig, der spiller guitar og keyboards, og så har vi en anden guitarist og en bassist og en trommeslager med.

 

Brutto-sætlisten ser altså sådan ud:


Sange fra "A Woman A Man Walked By":

Black Hearted Woman (i øvrigt singleforløberen, red.)

Sixteen, Fifteen, Fourteen


Leaving California

April

The Chair


A Woman A Man Walked By

The Soldier

Pig Will Not


Passionless, Pointless

Craks In The Canvas

 


Sange fra "Dance Hall At Louse Point":

Girl

Rope Bridge Crossing


City Of No Sun

That Was My Veil

Urn With Dead Flowers In A Drained Pool


Civil War Correspondent

Taut

Un Cercle Autour Du Soleil


Heela

Is There All There Is?

Dance Hall At Louse Point


Lost Fun Zone

 

Læs meget mere i GAFFA april.


PJ Harveys hjemmeside

John Parishs hjemmeside

ANNONCE