Nyhed

Boy George medvirker på ny plade med danske Bliss

"American Heart" er førstesinglen fra det kommende Bliss-album "No One Built This Moment"

1980'er-ikonet Boy George, der hittede stort med numre som "Do You Really Want To Hurt Me?" og "Karma Chameleon" og senest har sunget duet med Antony Hegarty fra Antony And The Johnsons, har sammen med danske Bliss komponeret gruppens første single "American Heart" fra deres kommende skive, der udkommer den 27. april i år.

Ifølge en pressemeddelelse kom aftalen omkring "American Heart" med den tidligere Culture Club-forsanger i hus lige i sidste øjeblik. Men Bliss, der blandt andet er med på soundtracket til sidste års tøsefilm "Sex And The City" med nummeret "Kissing", er glade for at samarbejdet kom i stand:

"Boy George er vildt begejstret for numrene, og han synes, det var stærkt hørt af os, at hans stemme ville passe godt på vores musik. (...) Det er utroligt positivt for os, at vi har fået muligheden for at arbejde med så stort et navn. Og det er med til at underbygge den voksende opmærksomhed, der er omkring Bliss," udtaler Marc-George Andersen og Steffen Aaskoven aka Bliss.

Danske Bliss, der på verdensplan har solgt mere end 100.000 plader og medvirket på over 300 compilations, er ikke de eneste der er glade for samarbejdet. Dj Kjeld Tolstrup, der er vært på P3s radioprogram Unga Bunga, udtaler:

"Det er det bedste Bliss nummer nogensinde, og også det bedste Boy George har lavet længe. Han har altid været en god popsanger, men det klæder ham med lidt mere ro i stemmen, som han er blevet ældre. "American Heart" kan godt gå hen og gøre for Boy George, hvad "The Wrestler" gjorde for Mickey Rourke," siger Tolstrup.

Bliss' "American Heart" featuring Boy George har verdenspremiere i aften, fredag den 30. januar, på P3-programmet Unga Bunga, og den 27. april udkommer den nye plade "No One Built This Moment", der også gæstes af Lisbeth Scott og Sophie Baker fra Zero 7.

ANNONCE