Nyhed

Dansk club-fremstød på Midem

Camille Jones, Ida Corr, Kenneth Bager og Mike Sheridan udgør dansk aften i Cannes

I morgen mandag indtager en håndfuld af Danmarks fornemste pop-/club-/elektronica-ikoner branchefestivalen Midem i Cannes - formålet er at samle en lille eksportpakke, som den udenlandske branche kan suge til sig på Midem, der efterhånden har udviklet sig til en af de mest betydningsfulde (af mange) europæiske branchefestivaler.

Camille Jones hittede med "The Creeps" i selskab med den hollandske dj, Fedde Le Grand - det nummer kom i a-rotation på BBC og endte med at sælge mere end 150.000 kopier i England. Ida Corr har radiotracket "Let Me Think About" i bagagen, og bare for at sætte det lidt perspektiv, kan vi oplyse, at sangen har fået 1.900.000 hits på hendes MySpace. Desuden vil man nok kunne genkende pop-soul-stemmen fra et af de største danske hits med "Latenight Bimbo". Foruden Camille Jones og Ida Corr, så tæller programmet Kenneth Bager, allestedsnærværende Mike Sheridan, Rune RK og The Montanas.

Den danske aften på Midem er arrangeret af Danish Dance Music Eksport og modtager blandt andet støtte fra Music Export Danmark og Kunststyrelsen.


- Det ser allerede nu ud til at blive en stor aften. Vi har en virkelig god gæsteliste, og der er helt enorm efterspørgsel. Vi har over 500 gæsteliste-forespørgsler allerede - fra nogle af de vigtigste folk i branchen (labels, bookere men for eksempel også spilproducenter), men vi har kun 200 pladser på listen, fortæller Oliver Zähringer fra Danish Dance Music Export.

GAFFA dækker den danske aften på Midem med en reportage og et par interviews fra Cannes, som du kan læse på tirsdag og onsdag.

ANNONCE