Nyhed

Grandaddy-frontmand afslører albumdetaljer

Det længe ventede soloudspil fra Jason Lytle ser dagens lys til maj

I en tråd på sit officielle forum har Jason Lytle løftet sløret for en række detaljer om sit kommende soloalbum, der bliver første egentlige udspil fra Lytle siden det sidste Grandaddy-album, "Just Like The Fambly Cat", som udkom i maj 2006. På daværende tidspunkt var Grandaddy allerede gået i opløsning, og albummet var i høj grad et soloprojekt for Lytle, der heller ikke promoverede det med resten af bandet.

Det nye album udkommer næsten præcis tre år senere - helt præcist den 19. maj - og får titlen "Yours Truly, The Commuter". Det udkommer på Anti Records og vil rumme tolv numre, der eftersigende fortsætter den melodiøse og narrative stil fra Grandaddy-tiden.

Lytle afslører også, at der vil finde koncerter sted, og at Grandaddy-trommeslager Aaron Burtch vil medvirke ved disse. De to genfandt hinanden i anledningen af en ganske særlig koncert, som de spillede den 12. december. I stedet for en regulær koncert med en regulær scene, stillede Lytle og Burtch op i Terminal 3 af San Francisco International Airport, hvor de leverede musik til de forbipasserende - ganske autoriseret, naturligvis, og en del af lufthavnens "You Are Hear"-koncertrække. Læs mere om koncerten og se billeder her.


På sin aktuelle tur til Italien, hvor han spiller fire koncerter, har Lytle også optrådt i radioen, og de ivrige kan se og downloade hans fremførelse af et nummer fra den kommende plade, "Birds Encouraged Him", her. Endelig medvirker Lytle også på det næste M. Ward-album, "Hold Time", nærmere bestemt nummeret "To Save Me". Albummet udkommer den 16. februar.

ANNONCE