Nyhed

Se koncerten med Cold War Kids

Man kan nu se koncerten i Vega med Cold War Kids fra november måned på nettet

I december 2008 annoncerede spillestedet Vega et samarbejde med TDC Play, hvor de lancerede en særlig webside, hvor man vil kunne se optagelser af en række koncerter. I første omgang drejede det sig om koncerter med The Raveonettes, Spleen United, Yoav, L.O.C. og Kaizers Orchestra, men nu er der kommet endnu et navn til.

Det drejer sig om Cold War Kids, der gav en rost koncert i Vega 13. november. GAFFAs anmelder roste dengang både materialet fra debutpladen "Robbers & Cowards" samt det nye materiale, som der også kom nogle smagsprøver på. Højdepunktet var ikke overraskende sangen "Hang Me Up To Dry", og på optagelserne kan man ikke bare se, at folk kender sangen, men også at de kan synge med, så hele salen runger.

Koncerten med Cold War Kids er den første af omkring ti koncerter, der vil komme op på siden www.vega-tdc-player.dk i år. Der arbejdes lige nu på at få gjort en optagelse af As In RebekkaMaria og Familjen klar, og 20. marts vil koncerten med Franz Ferdinand blive optaget og efterfølgende gjort tilgængelig på nettet. Derudover vil der komme flere navne til i løbet af foråret.

ANNONCE