Nyhed

Cold War Kids udgiver ny EP

Det amerikanske indie-rock-band frigiver information om deres næste udspil

Cold War Kids har udgivet to studie-albums og et utal af singler og ep'er, og det har de åbenbart ikke tænkt sig at stoppe med foreløbigt. De har netop annonceret, at der kan ventes nyt fra dem i starten af 2010, dog altså ikke et fuldlængde-album, men en ep med fire nye numre. Siden deres andet udspil "Loyalty To Loyalty" har de allerede udgivet tre af slagsen.

Deres andet udspil, "Loyalty To Loyalty" udkom i 2008, og fik pæne anmeldelser. GAFFAs anmelder gav udspillet tre stjerner, og var ganske entusiastisk omkring det potentiale, drengene rummer. Der blev skrevet:

"Der er bestemt lyspunkter, hvor især den upåklagelige produktion bør fremhæves. Cold War Kids lyder ud fra dette aspekt alene ganske tiltalende, og som lytter keder man sig ikke, så længe antennerne er stillet ind på denne frekvens. Når sangskrivningen så også i øjeblikke løfter sig ud af de monotone indie-parafraser, som det er tilfældet med "Something Is Not Right With Me" og "Golden Gate Jumpers", bliver det faktisk brandfint og afslører det potentiale, der burde have indhyllet hele albummet."

Ep'en, der hedder "Behave Yourself", kommer på hylderne den 18. januar her i Europa. Indtil da ligger der en kort teaser på Cold War Kids MySpace-side.

ANNONCE