Nyhed

The William Blakes på vej med toer

Opfølgeren til ”Wayne Coyne” er på gaden i februar

The William Blakes alias tvillingebrødrene Frederik og Fridolin Nordsø og Kristian Leth fik masser af roser, da de i april 2008 udgav deres debutalbum opkaldt efter The Flaming Lips’ forsanger, Wayne Coyne. GAFFAs Pelle Sonne Lohmann tændte fem lysende anmelderstjerner og skrev blandt andet: ”Trioen (...) har skabt en smuk og homogen plade i ånden fra selverklærede forbilleder som Talking Heads og Flaming Lips, men der er tale om et bemærkelsesværdigt selvstændigt sammensurium.”

Selvom trioen har haft travlt i 2008 med at drive deres pladeselskab Speed Of Sound (kendt for udgivelser med Are We Brothers?, Le Fiasko, snart The Bronson Brothers og selvsagt The William Blakes), er de allerede nu ved at være klar med deres andet album. De nærmere detaljer om pladen vides ikke, ej heller titlen, men sikkert er det, at albummet udkommer 23. februar.

Foruden arbejdet med William Blakes og Speed Of Sound er de to Nordsø-brødre meget aktive som producere. Frederik Nordsø har som en del af duoen Maximum Risk produceret for blandt andre hiphop- og r&b-navne som Outlandish, Burhan G, Jamila, L.O.C. og Alex. Fridolin Nordsø har mest arbejdet med mere eller mindre alternative rocknavne som Choir Of Young Believers, moi Caprice, Gypsies, The Fashion og Figurines, men har dog også solgt et nummer til det P. Diddy-producerede amerikanske pigeband Danity Kane.

Kristian Leth har tidligere været vært i DR1’s hedengangne musikprogram Liga og arbejder for tiden for DR’s interaktive afdeling. Han har desuden udgivet en digtsamling og har mere lyrik på vej.

ANNONCE