Nyhed

The William Blakes udskyder fastelavnskoncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Gruppen lover dog koncerter senere i 2022

The William Blakes skulle efter otte års pause i år have været tilbage med deres fastelavnskoncerter med gæster og udklædning, som var en årlig tradition i begyndelsen af 2010'erne, men nu er de udskudt til næste år grundet coronapandemien. Bandet lover dog nye koncerter i løbet af 2022.

Instagram skriver bandet:


"Det her har vi prøvet at undgå. Vi havde glædet os så meget. Men det har været nærmest umuligt at arrangere med skiftende covid-regler, tøvende billetsalg og udsigten til siddende gæster til det, der burde være årets hedonistiske brag af en fest.

Vi kommer igen. Både med koncerter i løbet af året og med en fastelavnskoncert til næste år. TAK til jer for opbakning. TAK til alle de forrygende kunstnere, der allerede meldte sig som gæster. TAK til @amagerbio og @trainaarhus for godt samarbejde."

Årets koncerter skulle have fundet sted på Train i Aarhus 25. februar og Amager Bio 27. februar. Det hele er nu udskudt til 2023, men som sagt lover bandet nye koncerter senere i 2022.

The William Blakes består af Kristian Leth, Frederik og Fridolin Nordsø og Bo Rande. De udgav i oktober 2021 deres niende album, Islands of Violence.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Eksperimenterende og løsrevne øer savner lydbroer mellem hinanden

Hør "Walk Alone" fra albummet Islands of Violence:


ANNONCE