Nyhed

Koncerten med The Pussycat Dolls aflyses

For store omkostninger er begrundelsen til koncertaflysningen

The Pussycat Dolls skulle komme til Danmark 22. august for at medvirke i et popshow, hvor også Agnes Carlsson, Anna David, Medina og Sukkerchok var på plakaten. Men den koncert er nu blevet aflyst.

Koncerten var oprindeligt sat til at blive afviklet i Royal Canin Arena i Odense, men blev i slutningen af juni flyttet, så den i stedet skulle finde sted på Gentofte Stadion. Men nu meddeler Julie Malmros fra Romeo Group, at koncerten heller ikke bliver til noget i Gentofte.

I et interview med Lokalavisen.dk siger Malmros, at flytningen fra Odense til Gentofte var en "feberredning i sidste time, som desværre ikke lykkedes", og at flytningen var nødvendig, da politi og brandvæsen ikke ville give koncerten en sikkerhedsgodkendelse.

Men selvom det lykkedes at flytte koncerten, har man altså nu alligevel valgt at aflyse arrangementet. I interviewet siger Julie Malmros:

"Der har simpelthen været for mange og for store omkostninger ved at flytte koncerten fra Odense til Gentofte. Der var for mange nye aftaler, som skulle indgås, og det har været både dyrt og svært at nå".

Koncerten bliver dermed ikke til noget, og billetter kan refunderes via Billetnet.

ANNONCE