Nyhed

The Mountain Goats har bladret i Biblen

Samtlige sange på det kommende album fra The Mountain Goats er navngivet efter et bibelvers

Den produktive sangskriver John Darnielle har nu sammen med sine kumpaner i The Mountain Goats færdiggjort gruppens seneste album, der har fået titlen "The Life Of The World To Come", og som udsendes til oktober. Albummet er endnu engang et konceptalbum, men denne gang er det ikke centreret omkring menneskelige forhold, men i stedet inspireret af Biblen.

Darnielle har skrevet tolv sange til det kommende album, der alle har fået titel efter et bibelvers. Men selvom det virker helt oplagt, at sangene skulle være kommet efter en fornyet interesse i religion, så benægter Darnielle på gruppens webside, at dette skulle være tilfældet.

"Jeg formoder at det oplagte spørgsmål vil være, "John, har du haft en slags religiøs vækkelse?", og selvom mange formodentlig ville vælge at besvare det drilskt, så har det aldrig været min stil, så: nej. Sådan er det ikke. Det er heller ikke en distanceret fortælletung sag, og det er ikke en prædiken. Det er tolv nye sange: tolv hårde lektier, Biblen har lært mig, på en måde. Resten vil jeg vente med at afsløre, indtil folk har hørt det, hvilket er snart".


The Mountain Goats udsender "The Life Of The World To Come" 6. oktober, og på gruppens officielle webside kan man lige nu høre sangen "Genesis 3:23".

"The Life Of The World To Come" trackliste:
1. 1 Samuel 15:23
2. Psalms 40:2
3. Genesis 3:23
4. Philippians 3:20-21
5. Hebrews 11:40
6. Genesis 30:3
7. Romans 10:9
8. 1 John 4:16
9. Matthew 25:21
10. Deuteronomy 2:10
11. Isaiah 45:23
12. Ezekiel 7 and the Permanent Efficacy of Grace

ANNONCE