Nyhed

Tredje Kings Of Convenience-album på vej

Det tredje album fra de koncertaktuelle nordmænd har fået den ironiske titel "afhængighedserklæring"

Bergen-duoen Kings Of Convenience, som består Eirik Glambek Bøe og The Whitest Boy Alive-forsanger Erlend Øye, er klar med deres tredje album, som ifølge deres hjemmeside udkommer i slutningen af september.

De brød igennem med deres debutalbum "Quiet Is The New Loud" fra 2001 - som talte singlerne "Failure", "Toxic Girl" og den fremragende "Winning The Battle, Losing The War" (bemærk den overdrevne brug af krigsmetaforerne). Deres opfølger "Riot On An Empty Street" fra 2004 blev en lille, norsk eksportsucceshistorie, som blandt andet gjorde Kings Of Convenience til et navn i USA, men siden da har der kun været tavshed fra duoen, mens Erlend Øye har stået i spidsen for to Whitest Boy Alive-udgivelser.

Det tredje album har fået titlen "Declaration Of Dependence", eller afhængighedserklæringen, om man vil, titlens direkte oversættelse, og fra det album har vi allerede hørt numrene "Boat Behind" og "Mrs. Cold", mens duoen på sin MySpace lover flere nye numre i løbet af få dage.


Kings Of Convenience giver i øvrigt to danske koncerter til efteråret, henholdsvis på Train i Århus den 5. oktober og på Vega i København den 6. oktober.

Trackliste:
1. 24-25
2. Mrs Cold
3. Me In You
4. Boat Behind
5. Rule My World
6. My Ship Isn't Pretty
7. Renegade
8. Power Of Not Knowing
9. Peacetime Resistance
10. Freedom And Its Owner
11. Riot On An Empty Street
12. Second To Numb
13. Scars On Land

 


ANNONCE