Nyhed

Deftones genindspiller materiale

Bandet er tilbage i studiet for at ændre sange indspillet sammen med bassisten Chi Cheng

Det sjette album fra Deftones er blevet forsinket en hel del, da bandets bassist Chi Cheng har ligget på hospitalet, siden han i november 2008 var involveret i en bilulykke. Inden da havde han nået at indspille en række spor til albummet "Eros", men de spor ser nu ud til ikke at komme med på den kommende plade.

På gruppens MySpace-side fortæller de, at de har besluttet sig for at vende tilbage til studiet for at genindspille en række numre til pladen, selvom Cheng allerede havde spillet på dem. I indlægget skriver bandet:

"Sangene indspillet til 'Eros' er meget specielle for os, da de er de seneste med Chi (og vi håber så sandelig ikke, de er de sidste); de har historie og er betydningsfulde for os. Men som vi nærmede os færdiggørelsen af 'Eros', gik det op for os, at denne plade ikke opsummerer og repræsenterer, hvad vi er lige nu som mennesker og musikere".

Bandet fortæller, at sangene måske vil se dagens lys senere. Men lige nu har de brug for at komme tilbage i studiet for at "gøre det, der føles rigtigt fra et kunstnerisk synspunkt".

Chi Cheng er fortsat i koma, og på det seneste har Sergio Vega (eks-Quicksand) erstattet Cheng til bandets koncerter. Det vides endnu ikke, hvornår "Eros" vil blive udsendt.

ANNONCE