Nyhed

Nouvelle Vague i Koncerthuset

Det franske bossa nova-projekt besøger København til oktober

De gamle New Wave og punk-klassikere kommer under kærlig behandling til efteråret, når franske Nouvelle Vague kommer på besøg i DR's Koncerthus. Her kan de opleves 11. oktober.

Den franske duo har siden fortolket sange som "Love Will Tear Us Apart", "Too Drunk To Fuck" og "Making Plans For Nigel", og senest er kommet albummet "NV3", hvor både "Road To Nowhere" og "Ça Plane Pour Moi" behandles.

Gruppen er kendt for at bruge en lang række forskellige vokalister til deres koncerter og på deres plader, og på "NV3" har de fået hjælp af både Martin Gore ("Master & Servant"), Ian McCulloch fra Echo & The Bunnymen ("All My Colours") og Terry Hall fra The Specials ("Our Lips Are Sealed").


De tre kommer næppe med til København, men mindre kan også gøre det, som da de gæstede København i 2007. Her fik de fem stjerner for deres koncert på Loppen, og blev rost for at levere deres unikke coverversioner "med kant og nærvær".

Nu vender Marc Collin og Olivier Libaux så tilbage, hvilket betyder at man kan opleve dem i DR's Koncerthus 11. oktober. Billetsalget til koncerten begynder 19. juli klokken 10.00 på BilletNet og på dr.dk/koncerthuset.

ANNONCE