Nyhed

Nouvelle Vague til Danmark

Den franske duo gæster både Århus og København, når de lægger vejen forbi Danmark til april

Duoen Nouvelle Vague har skabt en karriere på at lave coverversioner af New Wave-sange i Bossa Nova-stil, og de har siden debutpladen fra 2004 gæstet Danmark ved flere lejligheder. Nu vender de tilbage for at give koncerter i både Århus og København til april.

Marc Collin og Olivier Libaux har i selskab med en række sangerinder udsendt fire plader under navnet Nouvelle Vague. Senest kom "Couleurs Sur Paris", hvor de i stedet for at kopiere amerikanske og engelske 80er-hits har kastet sig over franske post-punk klassikere. Så i stedet for Depeche Mode, Joy Division, Soft Cell og Blondie er det i stedet Indochine, Les Rita Mitsouko samt belgiske TC Matic, som tages under behandling i samarbejde med vokalister som Yelle, Soko og Vanessa Paradis.

Gruppen har desuden for nylig udsendt et opsamlingsalbum, så mon ikke posen blandes med nyt og gammelt til de to kommende koncerter, hvor Nouvelle Vague kan opleves i både Århus og København. Bandet går på scenen 25. april på Voxhall og 26. april i Vega, og billetsalget til begge koncerter starter onsdag 26. januar klokken 10:00.


ANNONCE