Nyhed

Wavves aflyser på Loppen

Nathan Williams har aflyst resten af sin turné grundet sygdom

Den 14. juni skulle den amerikanske støjpop-singer-songwriter Nathan Williams, bedre kendt under navnet Wavves, på Loppen have givet sin første koncert i Danmark. Desværre oplyser koncertarrangøren Smash! Bang! Pow!, at koncerten og hele resten af Wavves' Europaturné er aflyst grundet sygdom. Turnélivet har taget hårdt på den 22-årige Williams, og efter en ifølge Smash! Bang! Pow! katastrofal koncert på Primavera Sound-festivalen i Barcelona har Williams altså valgt at tage et time-out. Smash! Bang! Pow! håber dog at kunne præsentere Wavves i Danmark senere på året. Billetter refunderes, hvor de er købt.

Der har på det seneste været rettet en hel del positiv omtale mod amerikanske Nathan Williams. Wavves genererede også en del forventninger inden koncerterne på årets SXSW-festival i Austin, Texas. Wavves har udgivet to album, der hedder henholdsvis "Wavves" og "Wavvves" (bemærk den lille forskel), udsendt i 2008 og 2009, hvor specielt den seneste har fået flotte anmeldelser i hjemlandet.

Pitchfork gav den 8.1 og beskrev den som "no-fi" og drog paraller til den støjende LA-duo No Age samt Sonic Youth og pigepop fra 60'erne. Det er med andre ord en interessant blanding af elementer, der skulle præsenteres af Williams, der har optrådt sammen med en trommeslager på sin turné. Men det må vi altså vente lidt med at opleve i Danmark.


 

 

ANNONCE