Nyhed

Jarvis Cocker medvirker i Roald Dahl-filmatisering

Sangeren lægger stemme til en karakter og har også skrevet sange til filmen

Efter et kort ophold i Harry Potters verden i filmen "Harry Potter And The Goblet Of Fire" kunne man måske have troet, at den tidligere Pulp-sanger Jarvis Cocker havde fået smag for skuespilleriet. Men det er ikke blevet til flere roller til Jarvis indtil nu, hvor han skal medvirke i en filmatisering af Roald Dahls børnebog "Fantastic Mr. Fox".

Det er instruktøren Wes Anderson ("The Darjeeling Limited"), der står bag den animerede version af bogen, hvor navne som George Clooney, Meryl Streep og Bill Murray lægger stemmer til bogens karakterer. Til NME fortæller Jarvis, at han har lagt stemme til den mandolin-spillende dukke Petey, der skulle ligne ham til forveksling.

Jarvis har tidligere udtalt, at han havde skrevet tre-fire sange til filmen, men noget kunne tyde på, at kun en enkelt er kommet med i filmen. Jarvis kan fortælle, at det ikke er det eneste sted, hvor hans medvirken i filmen er blevet skåret ned.


"Jeg lavede også en fortællende bid i starten af "Mr. Fox", men de viste det til et testpublikum i USA, og det blev meget forvirret. Så jeg endte på klipperummets gulv. Jeg prøvede faktisk at udtale ordene tydeligt!".


Det forventes, at "Fantastic Mr. Fox" har amerikansk premiere 13. november.

GAFFAs Espen Strunk har i øvrigt netop lavet et langt interview med Jarvis Cocker, som du kan læse her.


ANNONCE