Nyhed

Jarvis Cocker udgiver bæredygtig banger – og erindringsbog

GAFFA.dk – alt om musik

Sangen markerer slutningen på COP26 og er skabt i samarbejde med dj og produceren Riton

Jarivs Cocker har haft travlt, siden han som 15-årig stiftede rockgruppen Pulp. Sangeren er lige nu aktuel med både en ny single og har samtidig løftet sløret for, at der i 2022 lander en erindringsbog om ham og hans liv under titlen Good Pop, Bad Pop, skriver Pitchfork. Hør den nye single nedenfor. 

Singlen, der netop er udkommet, har titlen ”Let's Stick Around” og er en ’bæredygtig banger’, der lander i forbindelse med, at klimakonferencen COP26 netop er afsluttet i Glasgow. Jarvis Cocker udgiver den sammen med dj og producer Riton. Om sangen har de udtalt følgende, citeret i NME:


"'Let's Stick Around' er verdens første bæredygtige banger," udtaler Cocker om sangen. Riton tilføjer: "Jeg er virkelig spændt på, at dette nummer udkommer under COP26. Jarv har været en af de mest indflydelsesrige og karakteristiske kunstnere, der er kommet fra Storbritannien, det er wicked at arbejde sammen med ham. Vi skal alle være mere bevidste om de kulstof-emissioner, vi skaber i vores liv, og jeg håber, at 'Let's Stick Around' kan hjælpe med at øge bevidstheden herom." 

Samtidig har Jarvis Cockers annonceret en kommende erindringsbog, som på forlaget Penguins hjemmeside blandt andet er beskrevet således:

”Dette er det hårde bevis på Jarvis' unikke liv, Pulp, det 20. århundredes popkultur, de gode tider og de fejl, han helst vil glemme. Og disse akkumulerede rester fra et liv afslører hans kreative proces - forfatterskab og musikalitet, præstation og ambition, stil og scenekunst.”


Bogen er sat til at udkomme den 26. maj 2022 på Penguin’s Vintage Digital Imprint. Sidste år bragte GAFFA et stort interview med britpop-helten. Det skete i anledningen af, at Cocker havde startet et nyt band, Jarv Is, samt at hovedværket, nemlig albummet Different Class med Pulp havde 25-års jubilæum. Det blev til en snak om begge plader, corona, sociale medier, fatberg og meget mere. Læs hele interviewet her.

LÆS OGSÅ: Jarvis Cocker på vej med album – med nyt band

Hør "Let's Stick Around" her: 

ANNONCE