Nyhed

Kid Cudi og Band Of Horses vil samarbejde

Ben Bridwell fortæller i et interview, at han er interesseret i at samarbejde med rapperen

Amerikanske Kid Cudi er nok bedst kendt for sine gæstevisitter hos navne som Kanye West, Robin Thicke, Santigold og Black Eyed Peas, men nu skulle han endelig være ved at være færdig med sit debutalbum, der udsendes 25. august.

Kid Cudi ligger lige nu nummer fire på den amerikanske singlehitliste med sangen "Day 'N' Nite", der er produceret af Dot Da Genius, som blot er en af mange producere og samarbejdspartnere på det kommende album. Også Kanye West og will.i.am har produceret sange til pladen, hvor også navne som Ratatat, Ryan Leslie, 88-Keys og Alchemist er involveret.

Men i et interview med Pitchfork siger Kid Cudi lidt overraskende, at han ud over gerne at ville samarbejde med The Postal Service også har planer om at gå i studiet med Band Of Horses. Kid Cudi er tydeligvis fan af bandet, som han samplede på sit mixtape "A Kid Named Cudi". Her brugte han en del af sangen "The Funeral" fra Band Of Horses' debutalbum på sangen "The Prayer".


Men da Pitchfork fulgte op på sagen, viste det sig, at Ben Bridwell fra Band Of Horses også er fan af Kid Cudi. Til websiden siger han:

"Vi er begejstrede over muligheden for at arbejde sammen med Cudi. Vi har endnu ikke haft mulighed for at snakke om det endnu, men jeg er klar. Jeg elsker, hvad han gjorde med vores melodi på "The Prayer" og er superydmyg over, at han brugte bare en smule af vokalen. Jeg havde indtil da ikke hørt noget, der var så ægte. Eller siden".

Der er med andre ord velvilje omkring et samarbejde fra begge parter, og så må vi jo bare vente og se, om de kan nå at få noget klar til debutpladen fra Kid Cudi, der forventes at få titlen "Man On The Moon".

ANNONCE