Nyhed

Martin Scorsese laver Frank Sinatra-film

Det ligger nu fast, at den Oscar-vindende instruktør skal instruere filmen "Sinatra"

Der har i mange år været problemer med at få lov til at lave en biografisk biograffilm om Frank Sinatra, men nu er Universal Pictures endelig blevet enige med Frank Sinatra Enterprises, der styres af Warner Music Group i samarbejde med Sinatra-familien, og de kan nu meddele, at det bliver Martin Scorsese, der skal sidde i instruktørstolen.

Scorsese har en stribe film om kendte amerikanere i sit bagkatalog (blandt andet Jake LaMotta og Howard Hughes) samt musikfilm om The Band, Bob Dylan og Rolling Stones, så han må siges at være lidt på hjemmebane, når han skal i gang med at fortælle historien om Francis Albert Sinatra og legendens tur fra Hoboken til Hollywood.

Det er ifølge Billboard Phil Alden Robinson ("Field Of Dreams"), der står bag manuskriptet, og det fortæller historien om en mand, der havde en unik karriere med stor succes både som sanger og skuespiller, men samtidig også havde et noget turbulent privatliv med fire ægteskaber og problemer med depressioner.


Filmen er blot en blandt mange musikrelaterede film, som Scorsese arbejder på llge nu. Der er en film om Dean Martin på vej ("Dino") og også en dokumentarfilm om George Harrison, men den ventede film om Bob Marley vil ikke som forventet blive instrueret af Scorsese, men i stedet Jonathan Demme.

Annonceringen af den kommende film kommer på 11-års dagen for Frank Sinatras død. Det vides dog endnu ikke, hvem der skal spille Ol' Blue Eyes, der tidligere er blevet portrætteret på tv af blandt andet Philip Casnoff ("Sinatra") og Ray Liotta ("The Rat Pack").

ANNONCE