Nyhed

Mew fastsætter udgivelsesdatoer

Det kommende album fra Mew udsendes 17. august, og "No More Stories EP" kommer 29. juni

"No More Stories/Are Told Today/I'm Sorry/They Washed Away/No More Stories/The World Is Grey/I'm Tired/Let's Wash Away" er den mundrette titel på det kommende album fra Mew, som i dag har fået udgivelsesdatoen 17. august.

Albummet følger op på det anmelderroste album "Mew And The Glass Handed Kites", der har solgt over 60.000 kopier samt skaffet gruppen en lang række priser. Men inden albummet udsendes varmer Mew deres fans op med en ep, der har fået titlen "No More Stories EP". Ep'en udsendes 29. juni kommer til at indeholde to nye numre fra det kommende album samt 3 b-sider.

Mew har indspillet musikken til albummet i løbet af sommeren 2008 i Brooklyn, New York sammen med produceren Rich Costey (Muse, Interpol, Glasvegas) som også producerede Mews internationale gennembrudsalbum "Frengers". Mew har sidenhen pendlet imellem København og New York for at finpudse albummet med mix og mastering og udvikle nye animationer til de kommende live shows.


Det yderst visuelt interesserede band er desuden i øjeblikket i gang med at optage en serie af tre film/videoer med instruktøren Martin de Thurah, som udover at stå bag videoen til singlen "Special" også har lavet videoer for Fever Ray og Glasvegas.

Mew kan opleves på dette års Roskilde Festival og Beatday, og i juni måned er de blevet valgt af Trent Reznor som supportnavn for Nine Inch Nails på deres Europa-tour.

Tracklisten på de to udgivelser er som følger:


No More Stories...
New Terrain
Introducing Palace Players
Beach
Repeaterbeater
Silas The Magic Car
Cartoons and Macramé Wounds
Hawaii Dream
Hawaii
Vaccine
Tricks Of The Trade
Sometimes Life Isn’t Easy
Reprise
 
No More Stories EP
Introducing Palace Players
Repeaterbeater
Owl (B-side)
Start (B-side)
Swimmers Chant (B-side)

ANNONCE