Nyhed

Rammstein til Forum

Rammstein kommer til Danmark til december

De tyske metaldrenge har i dag offentliggjort deres 2009-turnéstop på deres hjemmeside, hvor de i november og december tager Europa rundt. Den 15. december rammer de Forum i København.

Lindemann og resten af Rammstein planlægger at udsende deres sjette studiealbum, som de har arbejdet på siden 2006 - det bliver opfølgeren til deres to gennembrudsplader, "Reise, Reise" fra 2004 og "Rosenrot" fra 2005. To album, der gav den voksende danske fanskare mulighed for at skråle med på singlerne "Ohne Dich", "Benzin", "Amerika" og "Keine Lust". I forlængelse af "Rosenrot" udgav Rammstein desuden koncert-dvd'en "Völkerball". Bandet er kendt for at være forgangsmænd sammen med Oomph! inden for genren new german hardness, en undergenre af industrial metal.

Sidste gang det tysksprogede metalband var i Danmark, var i 2005 - og de sidste par år har bandet holdt en længere koncertpause for at koncentrere sig om det kommende album. I februar kunne bandet således meddele, at det arbejdede på en Europaturné, og i dag kom den endelige turnéplan så på plads. Rammstein åbner ballet den 8. november i Portugal, og for det danske publikum vil det være et alternativ at tage til Color Line Arena i Hamborg, der ligger ganske tæt på motorvejen, hvor Rammstein spiller den 14. december, dagen før deres danske koncert.


Rammsteins sjette album forventes at udkomme til efteråret.

Opdatering:

Ifølge den danske koncertarrangør ICO åbner billetsalget 12. juni (ja, juni, ikke maj) på Billetnet. Præcise detaljer følger senere.


 

 

ANNONCE