Nyhed

The Shins skifter medlemmer

Bandet har fået to nye medlemmer og gør sig nu klar til at gå i studiet for at indspille det fjerde album

The Shins afslutter deres igangværende turné 21. maj, og har man overværet en af deres koncerter i år, vil man sikkert have lagt mærke til, at både bassisten Marty Crandall og trommeslageren Jesse Sandoval ikke stod på scenen sammen med resten af bandet. I stedet kunne man opleve Ron Lewis fra Fruit Bats på bas og John Plummer fra Modest Mouse på trommer til koncerterne.

John Plummer begyndte oprindeligt at samarbejde med Shins-hovedmanden James Mercer i forbindelse med et soloprojekt, men sammen med Lewis er han nu blevet en del af en ny udgave af The Shins, der ud over at have turneret i løbet af foråret nu også er ved at være klar til at gå i studiet.

Til Billboard siger Mercer, at bandet har spillet to nye sange på turnéen, men at han har skrevet 30 sange siden udgivelsen af "Wincing The Night Away" fra 2007. Men udover sangene til The Shins har han også arbejdet på et soundtrack-projekt sammen med Isaac Brock fra Modest Mouse. De to har i samarbejde skrevet musikken til den kommende dokumentar film "180 Degrees South," der handler om surfere og bjergbestigere.

The Shins går i studiet denne sommer for at indspille deres fjerde album, der vil blive udsendt på Mercers eget pladeselskab Aural Apothecary.

ANNONCE