Nyhed

T.I. skal et år i fængsel

Rapperen er blevet idømt 366 dages fængsel for ulovligt køb af våben

Den amerikanske rapper T.I. har vundet Grammy-priser og haft nummer et hits i USA med "Whatever You Like" og "Live Your Life" (featuring Rihanna), men samtidig har han også haft en del problemer med at holde sig inden for lovens rammer. Han har været arresteret flere gange, og i november sidste år blev han indkaldt som vidne, efter at et medlem af hans entourage var blevet skudt og dræbt efter en T.I.-koncert.

I sidste uge var han i retten igen, og denne gang blev han idømt 366 dages fængsel for ulovligt at have købt skydevåben samt lyddæmpere i 2007. Siden arrestationen i 2007 har T.I. aftjent over 1000 timers samfundstjeneste, hvilket er blevet dokumenteret af MTV i showet "T.I.'s Road To Redemption", og han har været løsladt mod tre millioner dollars i kaution.

T.I., der tidligere er dømt for besiddelse af crack, kunne have fået mere end tyve års fængsel. Men på grund af de mange timers samfundstjeneste, en ren staffeattest siden 2007 samt erkendelse af skyld i retten slap rapperen billigt. Det betragtes desuden som sandsynligt, at T.I. vil kunne få forkortet sin straf med omkring 15 procent, hvis han opfører sig pænt. Det skriver Reuters.

Rapperen har senest udsendt albummet "Paper Trails" i 2008, og det forventes, at han vil påbegynde sin fængselsstraf i midten af maj.

ANNONCE