Nyhed

Talib Kweli til Voxhall

Rapperen kommer med Blacksmith Soundsystem til Århus den 19. maj

Den amerikanske Brooklyn-rapper Talib Kweli, der er en af verdens mest succesfulde og respekterede inden for sin genre, gæster sammen med gruppen Blacksmith Soundsystem Voxhall i Århus den 19. maj.

Talib Kweli startede med at få anerkendelse som en tredjedel af hiphop-gruppen Black Star, der også tæller rapperen Mos Def og dj'en Hi-Tek. Sammen adgav de debutalbummet med navn efter gruppen i 1998, og siden har Talib Kweli udgivet fire albums under sit eget navn.

Hans seneste album "Eardrum" fra 2007 fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Christian Grubert, som blandt andet skrev at "Indsholdsmæssigt er det jo svært at sætte en finger på Kweli (...)". Kweli er sat til at udgive sit femte album "Prisoner of Consciousness" i løbet af 2009.

Talib Kweli er kendt for sit præcise og ret unikke flow og sine politiske holdninger. Blandt andet har han startet sit eget label Blacksmith Music, der ikke blot er et pladeselskab, men ifølge Kweli selv gerne må opfattes som et community og en bevægelse.

Koncerten med Talib Kweli finder sted på Voxhall den 19. maj, og billetterne koster 250 kroner og kan købes via www.voxhall.dk. Billetsalget er startet.

ANNONCE