Nyhed

Badly Drawn Boy udgiver nyt

Sangskriverens udsender et nyt album, som samtidig kommer til at fungere som lydsiden til den britiske film "The Fattest Man In Britain"

Damon Gough har under sit sangskriveralias Badly Drawn Boy vist sit værd som stor britisk singer-songwriter, men siden 2006 er der ikke kommet meget lyd ud fra Mercury Prize-vinderen. Nu skulle der være et nyt album undervejs, der samtidig kommer til at fungerer som et soundtrack for en ny film.

Badly Drawn Boys hjemmeside kunne tidligere på måneden annoncere, at Damon Gough var i studiet og var ved at lægge sidste hånd på "et meget spændende projekt, der rammer dine trommehinder i en meget nær fremtid". Det skulle vise sig at dække over et nyt album med navnet "Is There Nothing We Can Do".

Udgivelsen bliver samtidig anvendt som et soundtrack til den kommende film "The Fattest Man In Britain" med den vægtige engelske skuespiller Timothy Spall i hovedrollen. Sidste gang, Badly Drawn Boy forsøgte sig med at levere musik til et soundtrack, var til Nick Hornby-filmatiseringen "About A Boy" fra 2002 med Hugh Grant i hovedrollen, hvilket blev en succes.


"Is There Nothing We Can Do" er samtidig det første album fra Damon Goughs hånd siden "Born In The UK" fra 2006, som dengang blev rost i høje vendinger af GAFFAs anmelder, der gav albummet fem stjerner og skrev:

"Gough skriver igen så højstemte melodier, at man får hold i nakken af at høre efter, og tilsat en af de rareste og mest uprætentiøse stemmer er der rigelig grund til at springe på BDB-vognen, hvis man ikke allerede er passager. Hvis bare alle kunstnere var lige så selvkritiske i deres sangskrivning som Gough, ville 150 kroner ikke være en øre for meget for et album."

Der er dermed nok at se frem til for fans af Badly Drawn Boy, der udgiver det længe ventede album "Is There Nothing We Can Do" den 14. december.


ANNONCE