Nyhed

Badly Drawn Boy med album og trilogi

"It’s What I’m Thinking Part 1 - Photographing Snowflakes" er titlen på britens kommende album, som er det første af tre

Damon Gough aka Badly Drawn Boy blev i januar fritstillet fra sit pladeselskab EMI, hvorefter kunstneren udtalte, at man ikke havde set det sidste til Badly Drawn Boy. Derfor står Damon Gough nu klar med det første album fra sit pladeselskab BDB Records/One Last Fruit. Albummet kommer den 5. november, og det bærer titlen "It's What I'm Thinking Part 1 - Photographing Snowflakes", som er første del af en planlagt trilogi.

Trilogien er første udgivelse fra Badly Drawn Boy i fire år, og samlet hedder den "It's What I'm Thinking". Den er efter sigende et resultat af en yderst kreativ periode for Damon Gough, der udtaler følgende i en pressemeddelelse:

"Jeg har et væld af idéer, som jeg har lyst til at arbejde med hele tiden, og som et kreativt menneske har man ikke lyst til at slukke for den strøm af inspiration. Det er det, der driver dig."


Førstesinglen fra trilogien hedder "Too Many Miracles", og albummet udkommer i to udgaver - en standard-udgave og en limitied edition. På sidstnævnte udgave vil der ud over albummet være en bonus-cd med eksklusive versioner af numrene fra "It's What I'm Thinking Part 1 – Photographing Snowflakes", som bliver fortolket af artister fra Damon Goughs hjemby, Manchester. Albummet vil desuden være tilgængeligt som både vinyl og digital download.

Badly Drawn Boy fik utrolig meget opmærksomhed med debutalbummet "The Hour Of Bewilderbeast" fra 2000, som englænderen modtog musikprisen Mercury Prize for. Siden har Damon Gough udgivet fire studiealbum, ligesom den alternative musiker har markeret sig på soundtracks til filmene "About A Boy" fra 2002 og "The Fattest Man In The UK" fra 2009.

"It's What I'm Thinking Part 1 - Photographing Snowflakes" bliver det femte album fra den talentfulde sangskriver. Det er den første del af trilogien "It's What I'm Thinking", og det udkommer den 5. november.


ANNONCE