Nyhed

Badly Drawn Boy arbejder på endnu et album

Kort efter at den engelske sangskriver netop har udgivet "Is There Nothing We Could Do?", er arbejdet på det syvende album begyndt

I sidste måned udgav Badly Drawn Boy et album, der blev udsendt i forbindelse med filmen "The Fattest Man In Britain" med den store Timothy Spall i hovedrollen. Endnu inden nyheden om denne udgivelse har fortonet sig, fortæller sangskriveren om sit næste projekt.

Badly Drawn Boy er netop blevet fritstillet fra sit selskab, EMI, hvilket ifølge ham selv gør ham i stand til at gøre, hvad han vil. Folk-trubaduren fortæller desuden til BBC6 om sit arbejde med den nye musik:

"Jeg føler virkelig, at jeg er tilbage til begyndelsen. Der er visse ting, som jeg endnu ikke har gjort, som jeg har brug for at prøve at gøre for at undersøge det talent, som jeg har. Det har været frustrerende, at jeg ikke helt har vist, hvad jeg kunne, og jeg ved, at jeg har idéer, som er meget svære at gennemføre."


I år er det ti år siden, at Badly Drawn Boy brød igennem lydmuren med albummet "The Hour of Bewilderbeast", der også løb med den prominente Mercury Price i 2000. Men inspirationen synes stadig at være der for den roste sangskriver, der nu også føler, at han kan gennemføre sine kreative planer ud i livet.

"Folkene, som jeg arbejder sammen med, føles som en stor familie. Jeg kan komme ind på en hvilken som helst dag på ugen og sige 'Ok, jeg har fået en ide for to minutter siden, og vi optager det nu'. Det er en følelse af spontanitet og af ikke at være bange. Før i tiden har jeg følt mig kvalt af mine egne evner."

Den positive stemning omkring det nye materiale tyder godt for Badly Drawn Boys kommende materiale, men der er dog endnu ikke information om, hvordan og hvornår det et nyt album ser dagens lys.


ANNONCE