Nyhed

Jay-Z skal producere for The Ting Tings

Det ser ud til, at det næste udspil fra det britiske band skal have en hjælpende hånd i studiet fra rapperen, med hvem de netop har skrevet kontrakt

Britiske The Ting Tings har netop skrevet pladekontrakt med Jay-Z's pladeselskab Roc Nation, og det skulle angiveligt have en ekstra bonus, nemlig Jay-Z selv som producer. The Ting Tings skal højst sandsynligt indspille i hvert fald noget af pladen i USA, selvom bandet selv har haft planer om at indspille i Berlin, så det er endnu uvist, hvordan de planer passer ind. Ifølge den britiske avis Daily Star skulle det være efter Jay-Z's eget specifikke ønske, at han skal hjælpe til med at producere pladen:

"Jay håber at kunne låne sit talent som producer til noget af det nye materiale. Den staccato-rytmiske stil, som The Ting Tings bruger, er det, han gør bedst, så det er det, der er tiltrækningen. Jay kan gøre dem til et af de største britiske bands i Amerika."

Det første album fra The Ting Tings, "We Started Nothing" fik ganske pæne modtagelser i pressen, og den første single herfra gik direkte ind som nummer et i Storbritannien, så der vil være noget at leve op til med opfølgeren. GAFFA gav albummet tre stjerner og skrev:


"Det smittende, vrængende kor på That’s Not My Name bringer minder frem om Shampoo, og den efterhånden gamle single Great DJ er stadig glimrende pop med et godt guitarriff. Det er tydeligt, at Jules De-Martino ikke har tabt popsnedker-tråden siden dagene, hvor han skrev numre til blandt andre George Michael. Det er samtidig befriende, at The Ting Tings inden for dance-poppen har en rimelig original tilgang til genren og undgår at lyde som endnu et Neptunes/Justin/Timbaland-samarbejde."

Bandet udgav deres debut, "We Started Nothing" i maj 2008, og har siden da haft stor succes både i hjemlandet og internationalt. Nu skulle de være i fuld gang med det næste album, efter en endt turné rundt i USA som opvarmning for Pink. Der er endnu ikke fastsat noget tidspunkt for, hvornår man igen kan høre nyt materiale fra The Ting Tings, men et samarbejde med Jay-Z ser ud til at ligge mere eller mindre fast. Det kan i hvert fald nok ikke skade, hvis de for alvor skal slå igennem i USA.

 


 

ANNONCE