Nyhed

Kasper Spez tager med Jooks på turné

Jooks kan føle sig privilegeret over at have den roste trubadur-rapper med sig igennem Danmark

I september annoncerede den solodebuterende rapper Jooks en efterårsturné rundt i landet, som han nu har taget hul på. Nu gæstes han på resten af sine spillejobs af den digteriske rapper Kasper Spez (billedet), der også netop har debuteret med et album, nemlig den roste Tabu-udgivelse "Fantasten".

Både Jooks og Kasper Spez var på plakaten, da den århusianske hiphop-festival Aarhus Took It løb af stablen i starten af oktober. Her imponerede Kasper Spez GAFFAs anmelder, der roste rapperen for sin overbevisende levering og skrev om ham i den femstjernede anmeldelse:

"Versene og fortællingerne blev kyndigt leveret, og publikum kunne glæde sig over, at lyden var på den skæggede rappers side, hvilket både betød, at detaljerne i Es' beats kunne nydes, og Kasper Spez' karakteristiske kopkaffe-rim kunne have sin effekt. Den hårdtslående single "Efter" og nummeret "Fantasten", med velvalgte lån fra Niels Skousen, (...) viste sammen med det fantastiske "Hvem Jeg Var..." at gadepoeten også har et stort hitpotentiale."

Publikum får nu mulighed for at opleve Kasper Spez i levende live flere steder i landet - både som support for den velkendte kollega Jooks, men også som solist på Gimle i Roskilde og i Templet i Lyngby.

Billetter til koncerterne kan findes via GAFFA Live, og Jooks og Kasper Spez kan opleves på de følgende steder:

4/11 - Gimle i Roskilde (Kun Kasper Spez)
5/11- Forbrændingen i Albertslund
6/11 - Templet i Lyngby (Kun Kasper Spez)
7/11 - Musikteatret i Thisted
12/11 - Harders i Svendborg
13/11 - Bygningen i Vejle
20/11 - Kulisselageret i Horsens
21/11 - Klauzdal i Herlev
27/11 - Pitstop i  Kolding
28/11 - Toldkammeret i Helsingør

ANNONCE