Nyhed

Kevin Costner giver koncert i Danmark

Skuespilleren er i øjeblikket på turné med sit musikprojekt, Kevin Costner & Modern West, der også kommer forbi til en enkelt koncert i det danske

Gruppens debutalbum, "Untold Truth" fra 2008, fik en ganske pæn modtagelse blandt kritikerne, omend ikke den store opmærksomhed herhjemme, men nu får det danske publikum altså mulighed for, at høre, hvad de kan, når Kevin Costner & Modern West kommer til Randers i det nye år. De spiller en blanding af country, rock og western, og har været aktive på scenen siden 2007, med turneer både i USA og Europa. Kevin Costner skulle have samlet bandet, fordi han savner en tættere kontakt med sine fans, men også for sin egen underholdnings skyld. Han udtaler sig om projektet på bandets hjemmeside:

"Jeg har altid ment, at musik kunne opbygge et større og mere personligt øjeblik for mig. Det ville også være en mulighed for at skabe en mere ægte relation, end jeg kunne gennem film, eller interviews i tv og magasiner. Det ville være ægte, fyldt med fejl og uden undskyldninger. Men mest af alt ville det være en chance for at have det sjovt. Spørgsmålet var så, om det ville virke? Jeg mente, at det kunne, men jeg var ikke sikker."

Arrangørerne beskriver i en pressemeddelelse arrangementet som "et sjovt og uformelt stjernetræf" og lover en intim oplevelse, med plads til knap 1.000 gæster. Der vil både være almindelige billetter og særlige VIP-billetter at få, sidstnævnte med adgang til den forreste del af salen.

Koncerten finder sted på Værket i Randers, søndag den 28. februar 2010 klokken 20.00. Billetter kan købes fra tirsdag den 8. december, og vil til den tid kunne findes via GAFFA Live.

 

ANNONCE