Nyhed

Kevin Costner giver koncert

Hollywood-stjernen tager bandet Modern West med til Amager Bio til september

Da Kevin Costner And Modern West sidste år gæstede Værket i Randers udtrykte han et ønske om snarligt at komme tilbage til Danmark. Det ønske opfyldes til september, hvor Hollywood-stjernen kan opleves til en koncert i Amager Bio.

Kevin Costner er naturligvis bedst kendt for film som "Dances With Wolves", "JFK" og "The Bodyguard", men for nogle år siden sammensatte han bandet Modern West, og dem har han efterfølgende udsendt to plader med og turneret i både USA og Europa.

Costner gjorde sig som musiker inden skuespilkarrieren tog fart, og på foranledning af sin kone vendte han for omkring fem år siden tilbage til musikken. Det bragte ham blandt andet til Danmark i februar 2010, hvor han ifølge GAFFAs Michael José Gonzalez viste sig som "en gedigen entertainer, der på sympatisk vis underholder med en række forrygende anekdoter mellem numrene". Der var dog også positive ord om musikken i den firestjernede anmeldelse:

"Herefter spiller de den rørende When The Angels Come Down og den festlige Superman, der får det bænkede publikum op af stolene for anden gang i løbet af aftenen. Til slut takkes selv samme publikum for deres tålmodighed med en række sange, som Costner er udmærket klar over, at de færreste fremmødte næppe kendte i forvejen. Som belønning herfor lover han og bandet at slutte af med en sang, som folk kan synge med på, hvorefter de kaster sig ud i Dylans Mr. Tambourine Man".

Kevin Costner And Modern West kan opleves i Amager Bio 23. september,  og billetter kan købes fra onsdag 11. maj kl. 10.00 via Billetlugen.dk.

ANNONCE