Nyhed

Monsters Of Folk spiller monsterlang koncert i København

Supergruppen spiller numre af både Bright Eyes, My Morning Jacket, M. Ward og Monsters Of Folk

Fredag den 20. november lægger supergruppen Monsters Of Folk alias Conor Oberst (Bright Eyes m.fl.), M. Ward (She & Him, M. Ward), Jim James (My Morning Jacket) og Mike Mogis (pladeselskabet Saddle Creek, Bright Eyes m.fl.) vejen forbi Store Vega i København.

Monsters Of Folk udgav i september deres roste, selvbetitlede debutalbum, som de naturligvis vil spille sange fra ved koncerten i København. Fans har håbet på, at de også vil spille sange fra medlemmernes øvrige bands, og det oplyser gruppen nu, at de har tænkt sig at gøre. Faktisk vil de spille to en halv til tre timer uden pause og både spille sange af Bright Eyes, My Morning Jacket og M. Ward, inden de afslutter koncerten med en stribe af deres nye, fælles numre.

Med andre ord er der grund til at sætte et stort kryds i kalenderen, hvis man er fan af moderne indierock, folk og sangskrivning, og der er stadig ledige billetter, som kan købes via GAFFA Live.


GAFFAs anmelder Mikkel Elbech gav fire stjerner til Monsters Of Folks debutalbum, som han blandt andet skrev følgende om:

"Tanken var, at det skulle sikre, at de individuelle stilarter skulle blandes sammen og dermed skabe et nyt hele. Det er også lykkedes af og til, men der er bestemt numre, hvor det er tydeligt, hvem der primært står bag – eksempelvis Oberst på Man Named Truth og Ward på The Sandman, The Brakeman And Me. Det bidrager til, at pladen, der også lider af en knap så ideel sekvensering, ikke fremstår noget nær så fuldendt, som man kunne have håbet på. Allerbedst er netop numre som Say Please, Baby Boomer og Losin Yo’ Head, hvor man virkelig får at mærke, at det er fire monstertalenter, der har slået sig sammen. Produktionsmæssigt er albummet en drøm og overordnet set en fornøjelse hele vejen igennem, også selvom det ikke helt lever op til de skyhøje forventninger, de medvirkende naturligt har indgydt. Sammen er de stærke, men hver for sig har de imidlertid vist sig endnu stærkere."

ANNONCE