Nyhed

Slaraffenland spiller Pink Floyd

I anledning af 20-års jubilæet for Berlinmurens fald og 30-året for Pink Floyds legendariske album "The Wall" skal en række bands, Slaraffenland inklusive, genindspille albummet

Det er det engelske musikmagasin Mojo Magazine, der har taget initiativet til genindspilningen af Pink Floyds legendariske album, "The Wall" fra 1979. Mojo har udvalgt deres favoritbands til opgaven, og danske Slaraffenland skal genfortolke klassikeren "Another Brick In The Wall (part 2)", med den berømte hook-line "We Don't Need No Education".

Slaraffenland har før indspillet cover-versioner, af Radioheads "Paranoid Android" fra albummet "Ok Computer" på dettes 10-års jubilæum, og har desuden lavet et cover af Raveonettes' "That Great Love Sound", da pladeselskabet Crunchy Frog havde jubilæum. De har også lavet en ny version af A-Has "Take On Me" til 2008-ep'en "Sunshine", dog uden nogen særlig anledning.

De er selv ganske glade for at lave cover-numre, og fortæller i en pressemeddelelse, at det faktisk er definerende for Slaraffenlands lyd at lave den slags:

"Det er sjovt at sætte ord på hvad det er for nogle byggeklodser vi bruger i egne sange og som vi til dagligt ikke nødvendigvis er så bevidste om."

Slaraffenland har ellers haft temmelig travlt på det seneste. Som vi skrev tidligere på ugen, har de netop været på turné som support for Akron/Family, og så er de i øjeblikket i gang med at gendanne Slaraffenklang, fusionen med Efterklang, for en kort bemærkning, og har stablet et video-projekt på benene med filmkunstneren Vincent Moon. Der bliver altså rigeligt nyt at hente fra den danske kvintet i nærmeste fremtid.

Pladen "The Wall - Rebuilt" udsendes med december måneds udgave af Mojo Magazine.

ANNONCE