Nyhed

Tina Dickow spiller med DR UnderholdningsOrkestret

Singer-songwriteren kan opleves med habil backing i DR Koncerthuset til juni

På mandag den 30. november udsender den produktive Tina Dickow sit nye album "The Road To Gävle" bygget over hendes musik til den kommende film "Oldboys" af Nikolaj Steen. I alt Dickows sjette album på otte år. Samme dag starter forsalget til to koncerter med Tina Dickow og DR UnderholdningsOrkestret i DR Koncerthuset 3. og 5. juni.

I september optrådte Tina Dickow sammen med DR UnderholdningsOrkestret til uddelingen af Kronprinseparrets Kulturpris, som hun selv modtog i 2008. Dette samarbejde fortsættes nu med foreløbigt to koncerter i Koncerthusets Studie 1, i juni måned 2010.
 
Her vil publikum opleve udvalgte numre fra Dickows efterhånden ganske store og meget roste bagkatalog iblandet nogle helt nye sange - alle omarrangeret til det store underholdningsorkester.

Da der kun optrædes 180 grader rundt, sælges der kun et begrænset antal billetter til hver koncert - mod andre koncerter, hvor der sælges 360 grader rundt. Publikum risikerer altså ikke at skulle nøjes med at se Dickow og underholdningsorkestret bagfra, hvilket de færreste nok ville finde optimalt.

Som nævnt oplyser koncertarrangøren Beatbox Booking, at Tina Dickow og RadioUnderholdningsOrkestret spiller "foreløbigt to" koncerter sammen, så det ligger i luften, at der kunne komme flere koncerter, hvis billetsalget går tilstrækkeligt hurtigt.

Tina Dickow og DR RadioUnderholdingsOrkestret kan opleves følgende dage:

Torsdag d. 3. juni kl. 20.00
Lørdag d. 5. juni kl. 20.00

Forsalget starter mandag d. 30. december klokken 10.00 via GAFFA Live

Det er i øvrigt ved at ske ganske hyppigt, at DR UnderholdningsOrkestret spiller i DR Koncerthuset sammen med et pop/rock- eller singer-songwriter-orienteret navn. De har således gjort det med Efterklang, Choir Of Young Believers, Thomas Dybdahl og Antony And The Johnsons, og det er alle blevet store succeser, der på GAFFA.dk har fået henholdsvis fem, seks, fem og fire stjerner.

ANNONCE