Nyhed

Under Byen udskyder koncert - og udgiver nyt til februar

Gruppens fjerde album er forsinket, og gruppen udskyder derfor deres planlagte koncert i Copenhagen Jazzhouse

Da Under Byens kommende plade trækker ud med at blive færdiggjort, har bandet desværre set sig nødsaget til at flytte den planlagte koncert i København på Jazzhouse den 10. december. Koncerten flyttes til den 7. april 2010.

Billetter købt til koncerten den 10. december kan benyttes den 7. april eller refunderes inden den 14.december kl.12.00, hvor de købt.

Gruppen udtaler i forbindelse med aflysningen:

"Vores ønske var at kunne præsentere en række nye sange for vores fans i forbindelse med Jazzhouse-koncerten i december, men desværre har indspilningerne af den nye plade trukket ud. Vi har ikke lyst til at gøre noget halvhjertet, så vi har valgt at bruge al vores energi på pladen og i stedet se frem mod koncerten på Jazzhouse til foråret".

Under Byens fjerde studiealbum udkommer mandag den 8. februar 2010 på A:larm. Et nyt selskab i Under Byen-sammenhæng, idet deres to første album udkom på TV-2's nu hedengangne selskab Have A Cigar Records, og det tredje udkom på Morningside Records.

Under Byen debuterede i 1999 med det meget roste og dansk Grammy-nominerede album "Kyst", der i 2002 blev fulgt op af "Det Er Mig Der Holder Træerne Sammen" og i 2006 af "Samme Stof Som Stof". Gennem årene har gruppens gennemgået en række udskiftninger. Således blev pianisten og komponisten Katrine Stochholm i begyndelsen af det nye årtusinde gradvis erstattet af Thorbjørn Krogshede (på et tidspunkt medvirkede de begge i gruppen), og i 2007 forlod Krogshede så gruppen til fordel for Rasmus Kjær. Sangerinden Henriette Sennenvaldt, der ofte optræder stående langt inde på scenen bag flere af de øvrige musikere, har dog været med i gruppen sidens den dannelse i 1995.

ANNONCE