Nyhed

Basement Jaxx skal optræde på Rust

Den dynamiske Brixton-duo går på scenen i København, ikke som band, men som dj's

De spiller normalt ikke på så lille en scene, men det er heller ikke den traditionelle Basement Jaxx-form, man kan vente sig af Simon Ratcliffe og Felix Buxton, når house-legenderne stiller op i denne omgang. Derimod kan publikum få lov at høre dem som dj's.

Basement Jaxx udgav for mindre end en måned siden deres femte studie-album "Scars", som i dén grad er faldet i god jord hos både anmeldere og fans, så mon ikke publikum kunne være heldige at få lov at høre en smule af det. GAFFA gav "Scars" fire stjerner og følgende kommentar med på vejen:

"Med "Scars" byder Basement Jaxx på lidt mørkere toner, end vi er vant til fra den dynamiske duo. Pladen åbner med det vidunderligt dystre titelnummer, der nådesløst flår pulsen i vejret på lytteren. (...) De mange yderst lytteværdige lækkerbiskner, der er at finde på pladen, skal dog ikke desto mindre være yderst velkomne til at efterlade auditive ar i denne anmelders øregange."


Det er imidlertid ganske nærliggende at sætte de to rutinerede house-musikere til at vende plader, de skulle have rigeligt med øvelse i disciplinen. Når man tænker på den enorme, og loyale, fanskare og de forventninger, der uundgåeligt følger med en så omfattende succes, er der store forventninger at leve op til - men hvis de ikke skulle magte opgaven, er det svært at forestille sig, hvem der skulle.

Simon Ratcliffe og Felix Buxton får selskab af både Adrian Lux, Jean von Baden og Rusts egne resident djs på Mainfloor, mens Typhoon & Friends spiller op i Bassment.

Basement Jaxxs dj-set finder sted på Rust i København lørdag den 24. oktober. Dørene åbnes klokken 22.00, Basement Jaxx går på kl. 24.00, og billetter kan findes via GAFFA LIVE.


 

ANNONCE