Nyhed

Ny video: Robot-twerking med Basement Jaxx

Hvem ka' ikke li' frække robotter?

Basement Jaxx er tilbage fra den groovy kælder med en singleforløber for deres kommende album, "Junto", der udkommer den 26. august. "Never Say Never" hedder den, og du kan se den robo-frække musikvideo her forneden.

Det kan vel bedst beskrives som en kulturel fordom, at japanerne har en særlig flair for teknik. I musikvideoen udleves den forestilling til fulde, for her møder vi japanske ingeniører, der (selvfølgelig!) bygger twerkende robotter. Det er en storstilet reklame for frække robotter, og de vækker da også lummert begær i potentielle kunder. Det er måske ikke så meget where's your head at, som det der er how's your twerkin' butt.

Det er et meget ørevenligt track, hvor den up&coming engelske sanger ETML (a.k.a. Elliot Marshall) medvirker. Klassiske danse-rytmer, rullende klaver og et stærkt hook er, hvad du får. 


Vi hørte sidst fra Basement Jaxx i 2011 på deres samarbejde med det hollandske jazzbigband/symfoniorkester Metropole Orkest, der udmøntede i albummet "Basement Jaxx vs. Metropole Orkest". GAFFAs Jesper Buhl fandt ikke samarbejdet helt vellykket. Han mente ikke, at Basement Jaxx passede ind i det Disney-film-agtige aspekt, og han kvitterede med to stjerner under overskriften: "Du kan godt tage Jaxx'en ud af kælderen, men ikke uden at tage kælderen ud af Jaxx'en."

Om Basement Jaxx er vendt tilbage til det, de gør bedst, kan du selv bedømme i "Never Say Never" her:


ANNONCE