Nyhed

Beastie Boys-rapper er tilbage efter sygdom

Adam "MCA" Yauch vender tilbage til hiphopgruppen Beastie Boys efter endt kræftbehandling i Indien

I juli meddelte Adam Yauch sammen med sin gruppe Beastie Boys, at han havde fået konstateret kræft i spytkirtlerne, og at gruppen dermed udskød det kommende album, der var sat til at udkomme den 15. september. Nu vender den kendte Beastie Boy med aliaset MCA tilbage, efter han har overstået strålebehandling, en operation og en efterfølgende kur i Indien.

Adam Yauch sendte selv en email-update om sit helbred, hvor han ifølge musiksiden Billboard.com fortæller, at "jeg føler mig sund og stærk, og jeg har forhåbentlig vundet over denne her sygdom, men det tiden selvfølgelig vise."

Den tilbagevendende rapper fra Beastie Boys har jødiske rødder, men er erklæret buddhist og var efter de lægelige behandlinger rejst til Indien, hvor han kom på en speciel diæt. Adam Yauch fortæller i sin email om behandlingen, som han mener har gjort sit til, at han nu føler sig ved godt mod.


"Jeg tager tibetansk medicin på de tibetanske lægers anbefaling, har jeg spist en organisk veganerdiæt. Kuren var overraskende nok hårdere at gennemføre i Indien, end det er nu, hvor jeg er hjemme igen."

Flere prominente stjerner har på scenen ønsket den velkendte rapper godt helbred, hvor blandt andre Coldplays Chris Martin har spillet en soloversion af "(You've Got to) Fight For Your Right (to Party)" og Jay-Z har rappet vers fra sangen "No Sleep Till Brooklyn." Adam Yauch har tidligere fortalt, at han har set mange af de forskellige hyldester til ham på Youtube:

"Jeg vil gerne takke dem og alle, som ellers har sendt positive tanke til mig. Jeg tror, at alle ønskerne om, at jeg fik det bedre, har bidraget til, at min behandling er gået godt. Jeg sender kærlighed tilbage til jer alle sammen."


Rapperen er lykkeligvis tilbage og i bedring, men Beastie Boys har dog ingen konkret information om, hvornår gruppens annoncerede album "Hot Sauce Committee Part 1" udkommer.

ANNONCE